Späť k newsroom
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace Adept: Nový joint venture v Južnej Afrike

13 augusta 2020
Tento článok je dostupný aj v
anglickom jazyku

Accace Adept je ambicióznym krokom vpred s cieľom preskúmať potenciál trhu s outsourcingovými a poradenskými službami v regióne subsaharskej Afriky. Tento región sa stáva čoraz viac atraktívnejším miestom pre medzinárodné podniky a nové investície a rýchlo dosahuje konkurenčnú výhodu na celom svete so sľubnými prognózami udržateľných výnosov pre rozvoj celého regiónu. 

Južná Afrika: obchodná brána do subsaharskej oblasti

Južná Afrika je druhou najväčšou ekonomikou v Afrike, ale môže sa pochváliť viac ako dvojnásobkom HDP na obyvateľa, než v najväčšej ekonomike kontinentu – v Nigérii. Krajina má dobrú pozíciu, poskytuje obchodnú bránu do Afriky, a zároveň je aj krajinou s najväčším prístavom na kontinente – Durban. Poloha Južnej Afriky na mape jej umožňuje zdieľať rovnaké alebo podobné časové pásma s Afrikou, západnou, strednou a východnou Európou, vďaka čomu môžu zahraniční investori obchodovať a podnikať v rámci ich bežných časových rámcov. Čo je ale dôležité, umožňuje investorom ťažiť z výhodných nákladových arbitráži pochádzajúcich zo základne lacných zdrojov v Južnej Afrike. Krajina podporuje silné a odolné odvetvie finančných služieb podložené silným regulačným rámcom a rámcom súladu. Okrem toho má krajina dobre fungujúci výrobný sektor s mnohými špeciálnymi ekonomickými zónami, ktoré susedia s obchodnými prístavmi krajiny, čo umožňuje efektívnu distribúciu komodít. Prudká expanzia a inovácie v oblasti telekomunikácií a IT sektora, podporená kvalitnými zručnosťami v oblasti IT práce je ďalším z dobrých dôvodov pre zahraničné subjekty etablovať sa v Južnej Afrike. Majestátna scenéria krajiny a priaznivé slnečné podnebie už čakajú na ctižiadostivého investora a cestovateľa.

Spájame sily, aby sme podporili podniky na ich cestách

S cieľom chopiť sa výziev a dosiahnuť úspech v oblasti outsourcingových a poradenských služieb, s radosťou oznamujeme náš joint venture s Adept Advisory, globálnym lídrom v oblasti profesionálnych zdrojov a projektových riešení pracovných síl. Spoločnosť Adept Advisory bola založená v roku 2007 v Južnej Afrike. Vybudovala si dobrú reputáciu na trhu v oblasti poskytovania poradenstva o rizikách, finančných operácií a digitálnych riešení, a zároveň poskytuje služby širokému spektru TOP 100 JSE kótovaných spoločností a mnohým iným stredným a veľkým organizáciám.

„Adept Advisory má široký dosah na lokálny trh a má vynikajúce výsledky pri vytváraní úspešných spoluprác s miestnymi a medzinárodnými podnikmi v Južnej Afrike v oblasti podnikového poradenstva. Spoločnosť Accace rozširuje skúsenosti tým, že poskytuje špičkové riešenia v oblasti účtovníctva a outsourcingu miezd, ktoré sú založené na uznávaných medzinárodných štandardoch a využívajú najnovšie technológie cloudu. Tešíme sa na spoluprácu ako jeden tím s cieľom preskúmať nové príležitosti a podporiť našich klientov komplexnými outsourcingovými a poradenskými službami v Južnej Afrike,“ hovorí Justin van Lienden, Managing Director Adept Advisory.

Cieľom Accace Adept je poskytovať rovnaké služby ako pre iné trhy na celom svete, od vstupu na trh a podporu pri začleňovaní, až po komplexné outsourcingové a poradenské služby v oblasti účtovníctva, správy miezd a HR, daní a regulačných služieb.

„Adept Advisory aj Accace sú založené na spoločných hodnotách, ktoré sa odrážajú na spôsobe, akým podnikáme. Predstavuje to oveľa viac, ako len poskytovanie profesionálnych BPO a poradenských služieb; predstavuje to našu víziu zodpovedne vedeného podnikania, odráža to profesionálne služby zamerané na ľudí, poskytované externým aj interným zákazníkom. Toto je riešenie, ktoré chceme dosiahnuť v subsaharskom regióne,“ hovorí Mihaela Pašek-Virlan, CEO Accace.

Naším cieľom je podporiť podniky, ktoré už majú zastúpenie na trhu v Južnej Afrike a medzinárodné podniky, ktoré plánujú vstúpiť na tento trh. Zároveň chceme podporiť africké spoločnosti, aby preskúmali možnosti európskeho a globálneho trhu za podpory spoľahlivého globálneho partnera.

O Accace Adept

Sme joint venture spoločností Accace a Adept Advisory s cieľom poskytovať inovatívne BPO a poradenské služby našim klientom v Južnej Afrike a na celom svete. Spojili sme sily, aby sme zdieľali naše know-how a kombinovali skúsenosti v doplňujúcich sa odborných oblastiach.

Naše služby v Južnej Afrike

  • Vedenie účtovníctva a reporting
  • Spracovanie miezd a personalistika
  • Daňové poradenstvo
  • Poradenstvo pri vstupe na trh
  • Založenie spoločnosti a korporátne služby

Kontaktujte nás v Južnej Afrike

Boundary Terraces, 1 Mariendahl Avenue
Newlands, Western Cape, Cape Town 7700


+27 021 701 7768

O Accace Circle

Celosvetovo pôsobí spoločnosť Accace pod značkou Accace Circle, ktorá združuje všetky naše pobočky spolu s medzinárodnými dlhodobými partnermi. Vďaka Accace Circle sme schopní celosvetovo poskytovať rovnako kvalitné služby, zefektívňovať procesy klientov a spravovať ich jednotne v rámci jednej online platformy.

[Pop-up][MC] Zmeny v DPH a ich vplyv na e-commerce SK | eBook
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram