Späť k newsroom
Mailchimp - subscribe form sidebar

V Accace sme získali ocenenie za transparentnú komunikáciu a budovanie udržateľného podnikania

23 septembra 2021
Tento článok je dostupný aj v
anglickom jazyku

Tešíme sa, že sa s vami opäť môžeme podeliť o skvelé správy! V Accace sa dlhodobo aktívne venujeme spoločenskej zodpovednosti a udržateľnosti. Našou prioritou je popri budovaní silnej a úspešnej spoločnosti aj pomoc neziskovým organizáciám, komunitám a jednotlivcom, ktorí to potrebujú. Okrem toho podporujeme aj mladých podnikateľov prostredníctvom akcelerátora pre startupy, ktorý organizujeme pod taktovkou nášho občianskeho združenia #accacelife. Naši kolegovia v Accace pravidelne pomáhajú prostredníctvom rôznorodých dobročinných aktivít, usporadúvajú zbierky a pro bono školenia pre neziskovky.

SmartHead CERTIFIKÁT pre Accace

Za naše CSR aktivity v roku 2020/2021 a ich transparentnú komunikáciu, ktorými sa snažíme meniť podnikateľské prostredie sme získali SmarthHead certifikát. Ten je ocenením za náš aktívny prístup v budovaní udržateľného podnikania cez náš Profil udržateľnosti na webstránke besmarthead.skVeľmi si toto ocenenie od odborníkov na udržateľné podnikanie vážime, pretože aj keď naše CSR aktivity nerobíme s cieľom získať cenu, teší nás, že ich verejnosť vníma ako prínosné k trvalo udržateľnému rozvoju.

Naše CSR aktivity komunikujeme transparentne

SmartHead je platforma, ktorá združuje podniky a organizácie, a poskytuje priestor pre sprístupňovanie výsledkov a aktivít v oblasti udržateľnosti pre verejnosť. Vďaka tomu sa ostatní ľudia môžu nielen inšpirovať, ale aj rozhodnúť o tom, od koho budú nakupovať, či pre koho budú pracovať.

Už je to druhý rok, čo spolupracujeme s platformou SmartHead. Za toto krátke obdobie sme poskytli pomocnú ruku 494 ľuďom, znížili sme množstvo odpadu o viac ako 1 tonu a prispeli sme k lepšiemu vzdelaniu pre 1 769 ľudí. Naša spoločenská zodpovednosť vychádza zo stratégie “Triple Bottom Line”, ktorá sa sústreďuje na ľudí, planétu a zisk.

Veríme, že spokojní kolegovia a klienti, vzdelaní študenti, podporené rodiny a deti, či vždy zelené a čisté životné prostredie určujú smer zodpovedného a udržateľného biznisu a zabezpečia lepšiu budúcnosť aj pre ďalšie generácie, na ktorých nám v Accace záleží!

[Pop-up][MC] Zmeny v DPH a ich vplyv na e-commerce SK | eBook
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram