Späť k newsroom
Mailchimp - subscribe form sidebar

Peter Pašek sa stal riaditeľom slovenskej pobočky poradenskej firmy Accace

6 júna 2013
Tento článok je dostupný aj v
anglickom jazyku

S potešením oznamujeme, že Peter Pašek prevzal po takmer 7 ročnom pôsobení v spoločnosti Accace zodpovednosť za riadenie jej slovenskej pobočky. Na pozíciu Managing Director Peter postúpil z pozície Head of Advisory, kde riadil oddelenie daňových a korporátnych služieb. Peter sa významne zaslúžil o posilnenie pozície Accace na slovenskom a medzinárodnom poradenskom trhu.

Peter je členom Slovenskej komory daňových poradcov a uznávaným špecialistom na lokálne dane a transakčné poradenstvo. Je autorom odborných článkov, prednáša na špecializovaných seminároch a vedie niekoľko workshopov na Ekonomickej Univerzite v Bratislave.

V priebehu minulého roka zahájil Accace expanziu mimo regiónu strednej a východnej Európy a dnes ponúka svoje služby v oblasti účtovníctva, miezd a daní globálne už v 20 krajinách sveta. Slovenská pobočka sa s vyše 80 zamestnancami radí medzi najväčšie v rámci Accace Group a v oblasti poradenských služieb patrí medzi top na trhu.

[Pop-up][MC] Zmeny v DPH a ich vplyv na e-commerce SK | eBook
crosschevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram