Späť k newsroom
Mailchimp - subscribe form sidebar

Peter Pašek bol vymenovaný za partnera Accace

14 apríla 2017

V septembri 2016 oslávila spoločnosť Accace svoje 10. narodeniny a pri tejto príležitosti predstavila nových partnerov spoločnosti. Jedným z nových partnerov sa stal Peter Pašek, ktorý momentálne na pozícii Managing Director riadi slovenskú pobočku Accace, ktorá so svojimi 100 zamestnancami patrí medzi najväčšie v skupine.

Peter pôsobí v Accace už od roku 2006, kedy nastúpil na pozíciu Senior Tax Consultant. Postupne pôsobil na viacerých vedúcich pozíciách a v roku 2013 prevzal riadenie celej slovenskej pobočky. Peter je certifikovaným daňovým poradcom, špecializuje sa na lokálne dane, transferové oceňovanie a medzinárodné daňové plánovanie a prednáša na odborných seminároch.

Peter za významne zaslúžil o vybudovanie silnej pozície Accace na slovenskom trhu. Za jeho vedenia narástla pobočka o viac ako 30 zamestnancov a zaradila sa medzi TOP 10 poradenských spoločností na Slovensku podľa rebríčku, ktorý zostavuje trend.sk podľa ročných tržieb.

V septembri 2016 boli vymenovaní aj nasledujúci partneri Accace, ktorí vďaka svojim líderským zručnostiam veľkou mierou prispeli k posilneniu pozície Accace v Európe:

[Pop-up][MC] Zmeny v DPH a ich vplyv na e-commerce SK | eBook
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram