Späť k newsroom
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace sa opätovne umiestnil medzi TREND TOP 10 poradenskými spoločnosťami | Press Release

30 novembra 2016
Tento článok je dostupný aj v
anglickom jazyku

Spoločnosť Accace bola založená na Slovensku v roku 2006 a už za toto krátke 10-ročné obdobie na trhu sa nám podarilo presvedčiť o kvalite ponúkaných služieb a konkurovať veľkým medzinárodným hráčom.

S hrdosťou Vám chceme oznámiť, že Accace sa v roku 2016 opätovne umiestnil medzi TREND TOP 10 najväčšími poradenskými spoločnosťami na Slovensku. Tento rebríček zostavuje každoročne týždenník o ekonomike a podnikaní TREND na základe tržieb za predchádzajúci rok, ktorého celé vydanie nájdete na webovej stránke www.etrend.sk.

V uplynulom roku sa nám podarilo rásť v oboch hlavných líniách nášho podnikania – daňového poradenstva ako aj mzdového a účtovného outsourcingu a zvýšili sme tržby o viac ako 10% oproti roku 2014. Podľa partnera spoločnosti Petra Pašeka spočíva úspech Accace najmä v zanietených zamestnancoch – v ich odhodlaní a chuti rásť spoločne s firmou. Práve vďaka ním sa našej spoločnosti za relatívne krátky čas podarilo nadobudnúť súčasné rozmery.

Hlavnou jedinečnou črtou Accace je to, že ponúkame inovatívne riešenia a plne automatizované služby, ktoré prinášajú väčšie pohodlie pre klientov a ich zamestnancov a lepšiu kontrolu nad finančnými procesmi. Hnacím motorom Accace je snaha neustále zefektívňovať svoje služby a udržať si dôveru svojich klientov, pretože aj vďaka ním sme jednou z TOP 10 poradenských firiem na Slovensku.

[Pop-up][MC] Zmeny v DPH a ich vplyv na e-commerce SK | eBook
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram