Späť k newsroom
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace pomáha občianskemu združeniu Človek v ohrození I Press Release

26 februára 2016
Tento článok je dostupný aj v
anglickom jazyku

V rámci našich služieb Pro Bono sme začiatkom roku 2016 spolupracovali s občianskym  družením Človek v ohrození, ktoré vzniklo v roku 1999 ako nezisková, mimovládna organizácia s cieľom poskytovať humanitárnu pomoc, rozvojovú spoluprácu, globálne vzdelávanie a podporu ľudských práv na Slovensku a v zahraničí.

Naši advokáti z advokátskej kancelárie Accace Legal poskytli Človeku v ohrození bezplatný právny servis týkajúci sa dotácie pre vybudovanie a prevádzkovanie  školy pre ženy v Afganistane. Aj takýmto spôsobom sa chceme podieľať na tvorbe tolerantnejšej a rovnoprávnej spoločnosti.

V rámci projektov Accace pre zodpovedné podnikanie pomáhame vytvárať lepšie prostredie nielen pre našich zamestnancov ale aj pre širšiu komunitu ľudí, v ktorej podnikáme. S cieľom podporovať organizácie, ktoré sa na takúto pomoc špecializujú, poskytujeme naše služby neziskovým organizáciám na dobrovoľnej báze a teda bez nároku na honorár.

V prípade, že  ste nezisková organizácia a potrebujte aj vy právnu pomoc bezodplatne, neváhajte sa na nás obrátiť. Vašu žiadosť posúdime a v prípade, že to bude v našich silách, radi Vám pomôžeme.

[Pop-up][MC] Zmeny v DPH a ich vplyv na e-commerce SK | eBook
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram